top of page

Τσίπουρο "Μπέλλας"

40.0%

VOL

0.2/0.5

Με ή Χωρίς

Γλυκάνισο

Παραδοσιακό Θρακιώτικο τσίπουρο με μεταξένια γεύση.

Συνοδεύει αλμυρές και πικάντικες γεύσεις, ψάρια και θαλασσινά, τουρσί, λουκάνικα, παστό χοιρινό, πικάντικα τυριά, καυτερές πιπεριές και ξηρούς καρπούς.

Ιδανικό ποτό καλωσορίσματος αλλά και χωνευτικό μετά το γεύμα.

Προτείνεται η κατανάλωση χωρίς πάγο ή νερό, παγωμένο στους 4 βαθμούς

Ποικιλίες: Νταμιάτης, Μοσχάτο μαύρο, Παμίδι, Ροζακί, Όψιμο Σουφλίου, Καρναχαλάς.

Έδαφος: Νοτιοανατολικής κλήσης αμμοαργιώδες με καλή αποστράγγιση

Μικροκλίμα: Χειμώνας κρύος με βροχές & χιόνια, καλοκαίρι ξηρό & θερμό, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ημέρας-νύχτας.

Οινοποίηση: Αποραγισμός & έκθλιψη. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης.

Απόσταξη: Διπλή απόσταξη καρδιάς.

Τσίπουρο "Αλάνι"

Μοντέρνα αίσθηση και νεανική γεύση από τα πατροπαράδοτα εδάφη στα Αλάνια Σουφλίου στον Έβρο.

Συνοδεύει αλμυρές και πικάντικες γεύσεις, ψάρια και θαλασσινά, τουρσί, λουκάνικα, παστό χοιρινό, πικάντικα τυριά, καυτερές πιπεριές και ξηρούς καρπούς.

Ιδανικό ποτό καλωσορίσματος αλλά και χωνευτικό μετά το γεύμα.

Προτείνεται η κατανάλωση χωρίς πάγο ή νερό, παγωμένο στους 4 βαθμούς

Ποικιλίες: Νταμιάτης, Μοσχάτο μαύρο, Παμίδι, Ροζακί, Όψιμο Σουφλίου, Καρναχαλάς.

Έδαφος: Νοτιοανατολικής κλήσης αμμοαργιώδες με καλή αποστράγγιση

Μικροκλίμα: Χειμώνας κρύος με βροχές & χιόνια, καλοκαίρι ξηρό & θερμό, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ημέρας-νύχτας.

Οινοποίηση: Αποραγισμός & έκθλιψη. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης.

Απόσταξη: Διπλή απόσταξη καρδιάς.

40.0%

VOL

0.2

Χωρίς

Γλυκάνισο

13.png
1000003105-removebg-preview.png

40.0%

VOL

0.5

Χωρίς

Γλυκάνισο

Παλαιωμένο Τσίπουρο "Μπέλλας"

Το παλαιωμένο τσίπουρο μας παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας του εβρίτικου αμπελώνα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα απόσταγμα με εύρος από μελωμένα ποικιλιακά αρώματα, όπως αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, πικάντικα αρώματα όπως βανίλια, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο, σε συνδυασμό με ένα ρωμαλέο αλλά μαλακό σώμα, απαλό τελείωμα και φινετσάτη αρωματική επίγευση.
Για να απολαύσετε το δυναμικό, πολύπλοκο χαρακτήρα του καταναλώστε το μόνο του ή με την προσθήκη λίγου πάγου.

Ποικιλίες: Νταμιάτης, Μοσχάτο μαύρο, Παμίδι, Ροζακί, Όψιμο Σουφλίου, Καρναχαλάς.

Έδαφος: Νοτιοανατολικής κλήσης αμμοαργιώδες με καλή αποστράγγιση

Μικροκλίμα: Χειμώνας κρύος με βροχές & χιόνια, καλοκαίρι ξηρό & θερμό, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ημέρας-νύχτας.

Οινοποίηση: Σε επιλεγμένα γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια, ωριμάζει για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Απόσταξη: Σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν και αναδειχθούν τα φρέσκα και γλυκά αρώματα.

bottom of page